Met een paraplu en je beste vriendin

Met een paraplu en je beste vriendin

8 december 2014

Tijdens het afscheid nemen van mijn vorige baan had ik even mijn plannen met (ex) collega's gedeeld. Toen al wist ik dat fotografie meer dan alleen mijn hobby moet worden, toen al wilde ik alle teorie die ik gulzig had ingenomen in praktijk brengen.

Anne en Marketa wilden niet lang wachten en mij uitdagen voor een fotoshoot waar we vrolijke profiel foto's gingen maken. Ons idee was om niet alleen uiterlijk van de dames te laten zien, maar ook hoe ze zijn van binnen: vrolijk en soms naïef maar tegelijkertijd creatief en nadenkend.

Jezelf op je CV of Linkedin profiel presenteren hoeft niet altijd heel officieel. Laat door de foto je persoonlijkheid zien en nodig de werkgewers uit om jou als hun toekomstige medewerker te leren kennen. Door met het licht te experimenteren, of de achtergrond gebruiken om je portret te versterken, kunnen wij samen een concept bedenken en dat in een beeld vertalen.

Anne lacht. foto met een logo Anne kijkt serious Marketa lacht Market met een glimlach, kijkt intesief Collage: Anne tussen de collonen, Anne portret Anne onder de paraplu Collage: Marketa op de trap Anne onder paraplu kijkt weg Anne onder paraplu, foto genomen van boven Marketa, glimlach, witte muur als achtergrond Anne, groene muur Marketa groene muur Collage: Anne en Marketa Anne in een zwarte muts Dames samen onder zwarte en witte paraplu Gekke bekken

BLOG OVERZICHT