RAISING WILDFLOWERS

FOTOSHOOT, STYLED MET BLOEMEN OP EEN PRACHTIGE LOCATIE IN DE KEMPEN

LOCATIE

De Gagelhoeve
Hooge Mierde

Heel makkelijk te bereiken, vooraan in Hooge Mierde is er een pareltje van een plek en wat biedt deze prachtige locatie veel mogelijkheden! 
De Vlaamse Schuur uit 1614 met authentieke houten elementen, schattige raampjes, robuuste houten deuren (alleen zo'n deur is al een droom voor een fotograaf).
Buiten in de besloten tuin zijn er verborgen hoekjes: prieeltje tussen de klimop struiken, het tuinhuisje, de poort met unieke ornamenten en nog veel meer). 
Zo veel uitleef momenten voor iedereen die mee doet. 

FOTO'S

Sasien Photography

Bij deze editie mini shoots willen wij jullie nog meer laten beleven, daarom hebben we gekozen voor de shoot op een locatie, waar we binnen en buiten prachtige foto's kunnen maken.
Het thema dit jaar is "Raising Wildflowers". We gaan knuffelen, kussen, luisteren, stil staan, gek doen, zachtjes doen, dromerig kijken, verrassen en verrast zijn. 

Laat je wilde bloemetjes nog harder bloeien. 

 

FLOWERS

Loren Litjens Florals 

Sommige van jullie kennen De Gagelhoeve als een trouwlocatie. Op 11 mei maakt Loren een geniet plekje voor iedereen die mooie foto's wil in een prachtig omgeving, gevuld met rust, natuur en veel bloemen ervan. Door prachtige hoekjes op locatie te gebruiken, bouwt Loren haar floral kunst werkjes. Deze keer werken we ook met losse boeketjes en kroontjes voor mama's en dochters. Maar zoals de vorige keer, mogen de zoontjes en papa's en ook gebruik van maken. Alleen maar leuk! 

Hoe werkt het ...

Het zonnetje komt wat vaker tevoorschijn en blijft langer, eerste krokusjes zijn ook al te zien en we worden wakker verrast door de mooie melodie van de minivogeltjes. Alles wordt een beetje wakker van de winter slaap.

Wij: Helma (@trouwlocatie.degagelhoeve), Loren (@lorenlitjensflorals) en Sasha (@sasien_photography) willen jullie uitnodigen om deel te nemen aan onze Raising Wildflowers mini shoots. 

Deze shoot is voor:
- de ouders met kids die hun wilde bloemetjes het beste gunnen;
- alleen de kinderen; 
- voor opa's en oma's;
- voor de mama's en papa's-to-be;
- voor jezelf met je partner;
- of alleen, want we kweken zo veel moois in ons elke dag.

Max 4 personen of 1 gezin. Zijn jullie met net iets meer mensen vermeld het bij het aanmelden. 

- Op een mooie locatie in Hooge Mierde, een paar prachtige hoekjes verkleed in boho style met bloemen, lichte stoffen en andere props, gestyled door @lorenlitjensflorals. Binnen en buiten.
- 25 minuten gezellig op de foto + alle gelukte foto's bewerkt in hoge resolutie.
- Samen brainstormen over de kleding, maar voel je vooral vrij om je eigen style te volgen. 
- 11 mei
- 199 euro (geen extra kosten voor meer foto's, jullie krijgen alle gelukte foto's nauwkeurig bewerkt in kleur en zwart wit)

* We hebben voor een locatie gekozen waar we binnen en buiten foto's kunnen maken. Met regen of koud weer gaan wij nog last minute beslissen of we de shoot door laten gaan. Graag willen we de beste ervaring voor jullie en de mooiste eindresultaat. 

Ik wil deze shoot boeken