FLORAL LENTE SHOOT

MET STYLE

FLORAL

Loren Litjens Florals

Op een mooie buiten locatie, een paar prachtige hoekjes verkleed in boho style met bloemen, lichte stoffen en andere props.
Bloemen, open plekken in het zand, hoge gras en bomen, - Loren werkt graag met wat de natuur te bieden heeft.

FOTO'S

Sasien Photography

Is het tijd voor de jaarlijkse foto-update, of heeft oma al lang een collage gevraag met de portretten van alle kleinkinderen? Zoek jij een origineel cadeau om samen met je vriend/vriendin liefdevolle plaatsen te maken? Een idee voor Moeder of Vaderdag cadeau? Of is er geen reden nodig om te genieten van samenzijn en als bonus foto's te hebben?

 

STYLE

Beertje Baby & Kids

Panzu en haar team helpen jullie met kleding advies en ideeën voor de kids outfits om de shoot nog extra sfeervol te maken. Voor alle deelnemers gelden speciale voordelige prijzen. 

Hoe werkt het ...

Het zonnetje komt wat vaker tevoorschijn en blijft langer, eerste krokusjes zijn ook al te zien en we worden wakker verrast door de mooie melodie van de minivogeltjes. Alles wordt een beetje wakker van de winter slaap.

Wij: Panzu (@beertjebabyenkids), Loren (@lorenlitjensflorals) en Sasha (@sasien_photography) willen jullie uitnodigen om deel te nemen aan onze Lente Floral Shoot met Style. 

- Fotoshoot voor vriendinnen, verliefd stel, het hele gezin, of kinderen door @sasien_photography. Max 4 personen of 1 gezin. 
- Op een mooie buiten locatie, een paar prachtige hoekjes verkleed in boho style met bloemen, lichte stoffen en andere props, gestyled door @lorenlitjensflorals. 
- 25 minuten gezellig op de foto + alle gelukte foto's bewerkt in hoge resolutie.
- Styling advies voor de kinderen en speciale prijzen voor de deelnemers bij @beertjebabyenkids. Wij geven kleding advies voor alle deelnemers. 
- 8 april
- 175 euro (geen extra kosten voor meer foto's, jullie krijgen alle gelukte foto's nauwkeurig bewerkt)
- bij het reserveren van je tijdslot krijgen jullie een code, die jullie vanaf 1 maart tot en met 8 april kunnen gebruiken bij Beertje Baby & Kids.

* We hebben voor een buiten locatie gekozen in de buurt van Hooge Mierde. Omdat wij jullie de mooiste ervaring en foto's gunnen, gaan wij de shoot verzetten bij regen of heel koud weer. 

Ik wil deze shoot boeken